You must be logged in to post messages.
Please login or register

Scenario Design
Moderated by Yeebaagooon, TAG, nottud

Hop to:    
Welcome! You are not logged in. Please Login or Register.5 replies
Age of Mythology Heaven » Forums » Scenario Design » Invoke GP and Set Tech Status Questions
Bottom
Topic Subject:Invoke GP and Set Tech Status Questions
Halo
Mortal
posted 27 April 2003 11:58 AM EDT (US)         
Sorry if these have already been answered, but I'm kinda in a rush (I'm about to go out), but when I get back I hope to have an answer to my questions so I can keep designing a map.


Question #1: When I try to Invoke the GP Lightning storm it doesn't work. I've granted the GP for player two and I've invoked it by player two but it won't execute. I tried all of the "set area" buttons and even "source unit" but it just won't work. Is there something I'm doing wrong?

Question #2: When I try to create a trigger with Set Tech Status to "Age 4 Hera" (player one is Zeus) the menu with "active" keeps going blank everytime I look at the trigger. I keep setting it back to "active" but it won't stay. What's going on?


Note: I have AOM Patch 1.05 AND the new Scenario Patch by Cheesey Monkey.


Thanks in advance to whoever helps me with these problems I'm having.


//////////////-Halus-Cryxibus-\\\\\\\\\\\\\\
**********--Halo-Cryxos--**********
*######################*
*######################*
*######################*
***********************************

[This message has been edited by Halo (edited 04-27-2003 @ 12:00 PM).]

AuthorReplies:
bo shek mafia ma
Mortal
posted 27 April 2003 12:02 PM EDT (US)     1 / 5       
1) I am not enterily sure of the name of the trigger but look on the post Instant Ceasefire and I think the name is on there somewere...

Presenting...
Lord Of the Rings, by J.R.R. Tolkien
The Saga reproduced exclusively for Age Of Mythology
Coming soon..in Fall 04

Jimbob_arg_bob
Mortal
posted 27 April 2003 01:14 PM EDT (US)     2 / 5       
#1 sounds to me like your trying to set the location to an area that isnt in player 2's LOS.
Halo
Mortal
posted 27 April 2003 03:32 PM EDT (US)     3 / 5       
Thanks, you've both been most helpful.

Now I just need another kind person to help me with the second question.


//////////////-Halus-Cryxibus-\\\\\\\\\\\\\\
**********--Halo-Cryxos--**********
*######################*
*######################*
*######################*
***********************************
Alexandergreat3
Mortal
posted 27 April 2003 08:45 PM EDT (US)     4 / 5       
For your 2nd question, I think you need to re-install patch 1.05, and see if it fixes this bug. If this doesn't correct the problem, then you might want to re-install your AoM. (but it should work if you re-install patch 1.05).
redwolfalex
Mortal
posted 27 April 2003 09:16 PM EDT (US)     5 / 5       
for #2 you also have to check "run immediately" along with "active" im not sure, but the same problem happened to me, but it went away when i reinstalled aom.

^Redwolf^
Don't sit there and take it! They built it we can break it!-AF
Voted The AOMH favorite newbie '03(first semester)
Member of the Phantom Warrior clan
Proud Member of Dragon Gaming Design Network
\...\Skate and Destroy/.../
You must be logged in to post messages.
Please login or register

Hop to:    

Age of Mythology Heaven | HeavenGames